Hur du ändrar inställningar för Xbox 360-profilen

I den här artikeln beskrivs vilka Xbox Live-profilinställningar du kan ändra på Xbox 360-konsolen. Ändra dessa inställningar genom att öppna Profile, välja Settings och sedan välja Edit Profile.

Profilinställningar

Gamertag

Om din gamertag skapades åt dig när du registrerade dig på Xbox Live kan du ändra den en gång utan kostnad. Vi tar ut en avgift för ytterligare ändringar av Xbox Live-gamertaggen. Hur det går till i detalj beskrivs i Så här ändrar du din Xbox Live-gamertag på Xbox 360 eller Xbox One.

Spelarbild

Så här ändrar du din spelarbild:

1. Välj Gamer Picture på menyn Edit Profile.
  2. Välj ett av följande alternativ:
    • Change Gamer Picture: Det här alternativet visar förhandsinställda spelarbilder som är lagrade på konsolen.
    • Change Personal Picture: Med det här alternativet anger du en personlig bild som endast de på din kompislista kan se.
    • Download Gamer Pictures: Det här alternativet leder till Xbox Live Games Store där du kan ladda ned fler bilder.
    • Take Personal Picture: Om du har en Xbox Live Vision-kamera ansluten till Xbox 360-konsolen kan du använda det här alternativet och ta en personlig bild och använda den som din spelarprofil. Mer information finns i Konfigurera och använda Xbox Live Vision-kameran.
      Obs! Personliga bilder är endast tillgängliga för dem på din kompislista.
  3. Välj den spelarbild du vill ha och tryck sedan på A-knappen.

Spelarzon

Följ de här stegen för att ändra din spelarzon:

1. Välj Gamer Zone på menyn Edit Profile.
  2. Välj den Xbox Live-spelarzon du vill ha från följande lista:
    • Nöje
    • Proffs
    • Familj
    • Alternativa

Motto

Så här skapar eller ändrar du ditt spelarmotto:

1. Välj Gamer Motto på menyn Edit Profile.
  2. Använd tangentbordet på skärmen eller ett USB-tangentbord (tillval) för att skriva mottot för första gången eller för att ändra det. Välj sedan Done.

Avatar

Så här ändrar du din avatar:

1. Välj Avatar på menyn Edit Profile.
    • Välj Change my features om du vill ändra avatarens frisyr, kroppsstorlek eller ansikte.
    • Välj Change my style om du vill ändra avatarens kläder, accessoarer eller prylar.
    • Välj Avatar Store om du vill öppna Avatar Marketplace, där du kan köpa specialkläder, accessoarer och prylar till avataren. Mer information om hur du tar på eller använder ett objekt från Avatar Store finns i Ta på dig eller använd en avatarartikel du köpt.
  2. Välj Save and Exit när du är klar.

Namn

Så här ändrar du ditt namn:

1. Välj Name på menyn Edit Profile.
  2. Ändra namnet med hjälp av tangentbordet på skärmen och välj sedan Done.
    Obs! Det här profilalternativet är inte tillgängligt för barnkonton.

Plats

Så här ändrar du din spelarplats:

1. Välj Location på filmenyn Edit Pro.
  2. Ändra platsen med hjälp av tangentbordet på skärmen och välj sedan Done.
Obs! Det här profilalternativet är inte tillgängligt för barnkonton.

Biografi

Så här ändrar du din spelarbiografi:

1. Välj Bio på menyn Edit Profile.
  2. Ändra platsen med hjälp av tangentbordet på skärmen och välj sedan Done.
Obs! Det här profilalternativet är inte tillgängligt för barnkonton.