Så här gör du för att köpa eller hyra innehåll från Xbox Live på Xbox 360 eller din dator.

Översikt

Du kan ladda ned nya spel, tillägg till dina favoritspel, tillbehör till avatarer, musik med mera från Xbox Live till din Xbox 360-konsol eller Windows-dator.

Obs! Köp från Xbox Live görs med pengar från ditt Microsoft-konto eller med annan betalningsmetod som är tillgänglig i det land eller den region där du befinner dig. Du kan också sätta in pengar på ditt Microsoft-konto med hjälp av ett presentkort för Xbox.

Köpa eller hyra innehåll på din dator

1. Gå till Xbox Games Store.
  2. Klicka på Sign in uppe till höger. Ange samma e-postadress och lösenord som du använde när du registrerade dig för Xbox Live (detta är ditt Microsoft-konto).
  3. Sök under Games eller Avatar efter någonting du vill ladda ned. Välj artikel genom att klicka på det.
  4. Ditt val och artikelns pris visas.
    • Om en artikel finns för nedladdning under Games klickar du på Buy Game eller Download to Xbox 360.
      Obs! En del spel finns bara på skiva.
    • Under Avatar klickar du på Purchase.

Obs! Om du inte har tillräckliga medel på ditt Microsoft-konto kan du använda andra betalningsmetoder som är tillgängliga i det land eller den region där du befinner dig, inklusive kreditkort. (För vissa produkter kan fler köpalternativ vara tillgängliga.)

5. Genomför köpet genom att följa anvisningarna.
  6. Om du vill kontrollera att objektet du köpt finns i din kö väljer du My Account. Välj sedan Xbox 360 Download Queue under Device Management.
  7. Starta konsolen och anslut till Xbox Live. De produkter du har köpt börjar laddas ned.

Köpa eller hyra innehåll på din Xbox 360-konsol

1. Logga in på Xbox Live med det konto du vill använda för att göra inköpet.
  2. Gå till games eller tv & movies.
  3. Välj Browse Games eller Browse TV & Movies.
  4. Bläddra och sök efter det innehåll du vill köpa eller hyra.
  5. Markera artikeln och välj sedan Confirm Download. Om du inte har tillräckliga medel på ditt Microsoft-konto kan du använda andra betalningsmetoder som är tillgängliga i det land eller den region där du befinner dig, inklusive kreditkort.