Så här gör du för att köpa eller hyra innehåll från Xbox Live på Xbox 360 eller din dator.

Översikt

Du kan ladda ned nya spel, tillägg till dina favoritspel, tillbehör till avatarer, musik med mera från Xbox Live till din Xbox 360-konsol eller Windows-dator.

Obs! Köp från Xbox Live görs med pengar från ditt Microsoft-konto eller med annan betalningsmetod som är tillgänglig i det land eller den region där du befinner dig. Du kan också sätta in pengar på ditt Microsoft-konto med hjälp av ett presentkort för Xbox.

Köp innehåll på din dator

1. Gå till Xbox Games Store.
  2. Klicka på Xbox 360 så att sidan Xbox 360 Games öppnas.
picture
  1. Bläddra ned till de olika speltyperna och välj det önskade spelet.
  2. Köp spelet genom att klicka på Download from Xbox Store. Du kan även köpa det på en skiva genom att klicka på Buy disc.
picture

Obs! En del spel finns bara på skiva.

1. Genomför köpet genom att följa anvisningarna.
  2. Om du vill kontrollera att objektet du köpt finns i din kö väljer du My Account och loggar in om du ombeds att göra det.
  3. Klicka på Manage devices.
  4. Klicka på See Xbox 360 download queue under Device Management. Spelet finns under Next Download.
  5. Starta konsolen och anslut till Xbox Live. Det objekt du har köpt börjar laddas ned.

Obs! Om du inte har tillräckliga medel på ditt Microsoft-konto kan du använda andra betalningsmetoder som är tillgängliga i det land eller den region där du befinner dig, inklusive kreditkort. (För vissa produkter kan fler köpalternativ vara tillgängliga.)

Köpa eller hyra innehåll på din Xbox 360-konsol

1. Logga in på Xbox Live med det konto du vill använda för att göra inköpet.
  2. Gå till games eller tv & movies.
  3. Välj Browse Games eller Browse TV & Movies.
  4. Bläddra och sök efter det innehåll du vill köpa eller hyra.
  5. Markera artikeln och välj sedan Confirm Download. Om du inte har tillräckliga medel på ditt Microsoft-konto kan du använda andra betalningsmetoder som är tillgängliga i det land eller den region där du befinner dig, inklusive kreditkort.