Logga in
Dela den här sidan

Så här gör du för att köpa eller hyra innehåll från Xbox Live på Xbox 360 eller din dator.

Du kan ladda ned nya spel, tillägg till dina favoritspel, tillbehör till avatarer, musik med mera från Xbox Live till din Xbox 360-konsol eller Windows-baserad dator.

Obs! Köp från Xbox Live görs med pengar från ditt Microsoft-konto eller med annan betalningsmetod som är kopplad till ditt Xbox Live-konto, som t.ex. ett kreditkort.

Köp spel eller tillägg på din dator från Xbox 360-spel

1. Gå till Xbox 360 Games.
  2. Du kan välja spel från avsnittet "Rekommenderas" eller tillägg från "Utvalda tillägg". Eller bläddra ned för fler kategorialternativ.
  3. Välj det spel eller tillägg som du vill ha.
  4. Köp spelet på skiva genom att klicka på Download from Xbox Store eller Buy disc.

Obs! En del spel finns bara på skiva.

5. Genomför inköpet genom att följa anvisningarna.
  6. Starta konsolen och anslut till Xbox Live. Produkten som du har köpt börjar laddas ned om du köpt nedladdningsbart innehåll.

Obs! Om du inte har tillräckliga medel på ditt Microsoft-konto kan du använda ett kreditkort eller andra betalningsmetoder som är kopplade till ditt konto.

Köpa eller hyra TV-program och videor på din Xbox 360-konsol

1. Logga in på Xbox Live med det konto du vill använda för att göra inköpet.
  2. Gå till tv & movies.
  3. Välj Browse TV & Movies.
  4. Bläddra och sök efter det innehåll du vill köpa eller hyra.
  5. Markera artikeln och välj sedan Confirm Download. Om du inte har tillräckliga medel på ditt Microsoft-konto kan du använda en annan betalningsmetod.

Köpa spel på din Xbox 360-konsol

1. Logga in på Xbox Live med det konto som du vill använda för att göra inköpet.
  2. Gå till games.
  3. Välj Browse Games.
  4. Bläddra för att hitta det innehåll du vill köpa.
  5. Markera artikeln och välj sedan Confirm Download. Om du inte har tillräckliga medel på ditt Microsoft-konto kan du använda en annan betalningsmetod som är kopplad till ditt konto.