Så här hanterar du nedladdningskön

Översikt

När du väljer att ladda ned en artikel hamnar artikeln i en nedladdningskö. Följ de här stegen om du vill se artiklarna i nedladdningskön.

Lösningar

Hantera kön på din dator

1. På din dator går du till My Account.
  2. Under Device Management klickar du på Xbox 360 Download Queue. Artikeln högst upp i kön laddas ned först.
  3. Välj något av följande:
    • Om du vill ta bort något från kön: klicka på Remove.
    • Om du vill ändra vilken artikel som finns högst upp i kön: klicka på Move to Top bredvid artikeln.

Obs! Om du inte är inloggad uppmanas du att ange ditt Microsoft-konto.

Hantera kön på din konsol

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
picture
  1. Gå till Games & Apps.
  2. Välj Active Downloads.
picture

Artiklarna som visas finns i din nedladdningskö.
En aktiv nedladdning kan ha någon av följande statusar:

• Pending: Objektet väntar på att laddas ned. Ett annat objekt kanske håller på att laddas ned eller så kanske du spelar ett spel eller använder någon annan Xbox Live-funktion, eller så kanske konsolen inte är ansluten till Xbox Live.
  • Downloading: Artikeln laddas nu ned. En grön linje visar nedladdningsförloppet. Ett meddelande visas i Xbox Guide när en nedladdning har slutförts eller om nedladdningen avbryts eller misslyckas.
  • Paused: Nedladdningen av objektet har tillfälligt stoppats. Du kanske spelar ett onlinespel eller använder någon annan Xbox Live-funktion. Nedladdningen återupptas när du avslutar den andra Xbox Live-aktiviteten.
  • Stopped: Nedladdningen har stoppats eftersom du avbröt den eller eftersom konsolen kopplades från Xbox Live.
    • Nedladdningen av video återupptas inte automatiskt. Om du laddar ned en video och nedladdningen stoppas, kan du behöva starta om nedladdningen.
    • Om du avbröt nedladdningen provar du att ladda ned objektet igen (om du fortfarande vill det).
    • Om konsolen kopplades från ansluter du till Xbox Live igen och laddar ned objektet på nytt.
  • Assigned to Another Console: Objektet är redo att laddas ned, men nedladdningen har tilldelats en annan Xbox 360-konsol.
  1. Välj något av följande:
    • Så här tar du bort en produkt: Markera produkten och välj sedan Cancel Download.
    • Så här ändrar du nedladdningsordning: Välj artikeln och sedan Download Now.
    • Prova att ladda ned artikeln till konsolen du för närvarande använde genom att: Klicka på artikeln och följ instruktionerna.

Om du vill kontrollera att alla framtida nedladdningar från Xbox Live går till den konsol du för närvarande använder läser du Ladda ned tidigare inköpt innehåll till en ny eller reparerad Xbox 360-konsol igen.