Så här administrerar du Xbox Live-nedladdningskön på din dator eller Xbox 360.

Översikt

Objektet läggs till i din nedladdningskö när du påbörjar en nedladdning. I den här artikeln beskrivs hur du administrerar objekten i din nedladdningskö.

Lösningar

Hantera kön på din dator

1. På din dator går du till My Account.
  2. Logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Microsoft-konto.
  3. Under Device Management klickar du på Xbox 360 Download Queue. Objektet högst upp i kön laddas ned först.
  4. Välj något av följande:
    • Välj Remove du vill ta bort ett objekt från kön.
    • Välj Move to Top om du vill flytta objektet till toppen av listan.

Hantera kön på din konsol

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
picture
  1. Gå till Games & Apps.
  2. Välj Active Downloads.
picture

De objekt som visas finns i din nedladdningskö.
En aktiv nedladdning kan ha någon av följande statusar:

• Väntar: Objektet väntar på att laddas ned. Ett objekt kanske väntar medan ett annat objekt laddas ned eller så kanske konsolen inte är ansluten till Xbox Live.
  • Laddar ned: Artikeln laddas nu ned. En grön stapel visar status för nedladdningen. Ett meddelande visas i Xbox Guide när nedladdningen har slutförts eller om nedladdningen avbryts eller misslyckas.
  • Pausad: Nedladdningen av objektet har tillfälligt stoppats. Du kanske spelar ett onlinespel eller använder någon annan Xbox Live-funktion. När du avslutar den andra Xbox Live-aktiviteten återupptas nedladdningen.
  • Stoppad: En nedladdning stoppas om du avbryter den. En nedladdning stoppas också om konsolen kopplas bort från Xbox Live.
    • Videonedladdningar återupptas inte automatiskt. Om en videonedladdning stoppas kan du behöva starta om nedladdningen.
    • Om du avbröt nedladdningen provar du att ladda ned objektet igen (om du fortfarande vill det).
    • Om konsolen kopplades från ansluter du till Xbox Live igen och laddar ned objektet på nytt.
  • Tilldelad till en annan konsol: Objektet är klart för nedladdning, men kommer att laddas ned till en annan Xbox 360-konsol.
  1. Välj något av följande:
    • Så här tar du bort ett objekt: Markera artikeln och välj sedan Cancel Download.
    • Så här ändrar du nedladdningsordningen: Markera artikeln och välj sedan Download Now.
    • Prova att ladda ned artikeln till konsolen du för närvarande använde genom att: Klicka på artikeln och följ instruktionerna.

Om du vill se till att alla framtida nedladdningar från Xbox Live går till den konsol du för närvarande använder läser du Ladda ned tidigare inköpt innehåll till en ny eller reparerad Xbox 360-konsol igen.