Så här laddar du ned innehåll som du laddat ned eller köpt tidigare till din Xbox 360

Om du behöver ladda ned en artikel som du redan har laddat ned kan du göra det utan extra kostnad.

På den här sidan

Ladda ned innehåll till din Xbox 360-konsol igen

1. Logga in på Xbox Live från din konsol med den gamertag du använde när du köpte innehållet första gången.
  2. Gå till inställningar och välj Konto.
picture
  1. Välj Nedladdningshistorik.
  2. Leta efter artikeln du vill ladda ned igen i nedladdningshistoriken.
  3. Markera artikeln och välj Ladda ned igen.

Lägg till innehållet till nedladdningskön på din Xbox 360

1. På en enhet som är ansluten till Internet går du till Purchase History och loggar in med ditt Microsoft-konto (e-postadress och lösenord).
  2. Leta efter den artikel du vill ladda ned igen och klicka sedan på Lägg till i kön. Då läggs artikeln till i konsolens nedladdningskö.
  3. Starta konsolen och anslut till Xbox Live. Artikeln börjar laddas ned.

Obs! Om du laddar ned tidigare inköpt innehåll till en annan Xbox 360-konsol överförs inte innehållslicensen. Om du vill använda innehåll utan att logga in på Xbox Live måste du överföra innehållslicensen till konsolen. Information om hur du överför licenser finns i Det går inte att spela eller använda tidigare nedladdat innehåll på Xbox 360.

Om du inte ser innehållet som du laddade ned

Om innehållet inte visas i nedladdningshistoriken brukar det bero på att det inte köptes med ditt konto. Du måste logga in med det konto du använde då du köpte innehållet om du vill ladda ned det igen.

Kontakta Xbox-supporten om du är säker på att du har loggat in med det konto du använde då du köpte innehållet men det inte visas i nedladdningshistoriken.