Så här laddar du ned innehåll som du laddat ned eller köpt tidigare igen till din Xbox 360

Översikt

Om du vill ladda ned en artikel som du tidigare laddat ned kan du göra det igen utan extra kostnad.

Ladda ned innehåll till din Xbox 360-konsol igen

1. Logga in på Xbox Live från din konsol med den gamertag du använde när du köpte innehållet första gången.
  2. Gå till settings och välj Account.
picture
  1. Välj Download History.
  2. Leta efter artikeln du vill ladda ned igen i nedladdningshistoriken.
  3. Markera artikeln och välj Download Again.

Lägg till innehållet till nedladdningskön på din Xbox 360

1. På en enhet som är ansluten till Internet går du till Purchase History och loggar in med ditt Microsoft-konto (e-postadress och lösenord).
  2. Leta efter den artikel du vill ladda ned igen och klicka sedan på Add to queue. Då läggs artikeln till i konsolens nedladdningskö.
  3. Starta konsolen och anslut till Xbox Live. Artikeln börjar laddas ned.

Obs! Om du laddar ned tidigare inköpt innehåll till en annan Xbox 360-konsol överförs inte innehållslicensen. Om du vill använda innehåll utan att logga in på Xbox Live måste du överföra innehållslicensen till konsolen. Information om hur du överför licenser finns i Det går inte att spela eller använda tidigare nedladdat innehåll på Xbox 360.