Så här laddar du ned innehåll igen som du laddat ned eller köpt tidigare

Översikt

Om du vill ladda ned en artikel som du tidigare laddat ned eller köpt men inte kunde ladda ned, kan du göra det utan extra kostnad.

Lösningar

Ladda ned innehåll på din dator igen

1. Om du vill visa din köphistorik går du till Purchase History och loggar in med ditt Microsoft-konto (e-postadress och lösenord).
  2. Leta efter den artikel du vill ladda ned igen och klicka sedan på Add to queue. Då läggs artikeln till i konsolens nedladdningskö.
  3. Starta konsolen och anslut till Xbox Live. Artikeln börjar laddas ned.

Obs! Om du laddar ned tidigare inköpt innehåll till en annan Xbox 360-konsol överförs inte innehållslicensen. Om du vill använda innehåll utan att logga in på Xbox Live måste du överföra innehållslicensen till konsolen. Information om hur du överför licenser finns i Det går inte att spela upp innehåll på en reparerad eller utbytt konsol.

Ladda ned innehåll på din konsol igen

1. Logga in på Xbox LIVE med hjälp av den gamertag som du använde när du köpte innehållet första gången.
  2. Gå till settings och välj Account.
  3. Välj Download History.
  4. Leta efter artikeln du vill ladda ned igen i nedladdningshistoriken.
  5. Markera artikeln och välj Download Again.