Visa Xbox Live-nedladdningshistoriken

Översikt

Du kan visa en lista över vad du har laddat ned från Xbox Live på din konsol eller dator. Du kan välja att ladda ned en produkt igen (om det behövs) utan extra kostnad.

På konsolen

1. Logga in på Xbox Live med hjälp av den gamertag som du använde när du köpte innehållet första gången.
  2. Gå till settings och välj Account.
picture
Xbox 360-inställningar
  1. Välj Download History.
  2. Bläddra i nedladdningshistoriken. Om du vill ladda ned något igen väljer du artikeln och sedan Download Again.
    Obs! Om du vill visa betalningarna som gjorts på ditt Xbox Live-konto läser du avsnittet Kontrollera fakturerings- och nedladdningshistoriken för Xbox Live.

På datorn

1. Om du vill visa din köphistorik går du till Purchase History och loggar in med ditt Microsoft-konto (e-postadress och lösenord).
  2. Bläddra i inköpshistoriken. Om du vill ladda ned något igen klickar du på Add to queue. Då läggs artikeln till i konsolens nedladdningskö.
  3. Starta konsolen och anslut till Xbox Live. Produkterna laddas ned.