Xbox 360 E-konsolen startas om eller TV-skärmen blir svart när du ändrar insignaler till din TV

Översikt

Din Xbox 360 E-konsol kanske startas om eller din TV- eller bildskärm blir svart när du ändrar insignal till din TV från Xbox 360 E-konsolen till en annan insignal, t.ex. din vanliga kabelströmning.

Försök åtgärda problemet med följande lösning:

1. Stäng av Xbox 360 E-konsolen och din TV eller bildskärm.
  2. Koppla bort alla ljud- och videokablar (inklusive headsets) från baksidan på konsolen.
  1. Anslut endast HDMI-kabeln till konsolens baksida och sedan till en ingång för din TV eller bildskärm.
  1. Slå på Xbox 360 E-konsolen och din TV eller bildskärm.
  2. På fjärrkontrollen för din TV eller bildskärm byter du insignaler från konsolen till kabel-TV-leverantören eller hemmabiosystem och sedan tillbaka till konsolen.

Vi rekommenderar att du inte använder konsolens HDMI-port och 3,5-millimetersport samtidigt för att förhindra detta problem i framtiden. För bästa resultat med ett headset från tredje part rekommenderar vi att du ansluter det till ljudingången på din TV eller bildskärm.