Felet 0000-F001 visas när du försöker ansluta till Xbox Live

Problem

Du får ett felmeddelande i stil med det nedan när du försöker ansluta till Xbox Live:

DNS Error

The DNS server can't resolve Xbox Live server names. This may be a problem outside your home network, and you may need to contact your ISP.

ERROR STATUS REPORT

W: xxxx - xxxx
X: 0000 - F001
Y: xxxx - xxxx
Z: xxxx-xxxx

Obs! Siffrorna ”x” varierar.

Det här felmeddelandet kan ha någon av de följande orsakerna:

• Det har uppstått ett tillfälligt problem med Xbox Live-tjänsten.
  • Det är ett problem med din nätverkskonfiguration.

Lösningar

Lösning 1: Verifiera Xbox Lives status

Kontrollera statusen för Xbox Live genom att besöka Tjänstestatus.

Lösning 2: Felsök nätverkskonfigurationen

Felsök nätverkskonfigurationen genom att pröva lösningen på Xbox Live-anslutningsfel.