Felet 0x8015402D visas när du försöker ändra ditt Microsoft-konto på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker ändra ditt Microsoft-konto på Xbox 360-konsolen:

0x8015402D
Det går inte att utföra den här åtgärden just nu. Försök igen senare. Gå till www.xbox.com/support för mer information

Det kan innebära att möjligheten att ändra ditt Microsoft-konto inte längre är tillgänglig på Xbox 360-konsolen.

Lösningar

Om du vill uppdatera ditt Microsoft-konto och lösa problemet provar du följande lösningar.

Lösning 1: Återställ ditt Microsoft-konto

Om du inte längre har tillgång till den e-postadress du använder för att logga in på ditt Microsoft-konto och det är ett konto på @outlook.com, @live.com, @msn.com eller @hotmail.com kan du återhämta det genom att återställa ditt lösenord.

Lösning 2: Ändra e-postadressen som hör till ditt Microsoft-konto

Om du inte längre har tillgång till eller vill ändra det e-postkonto du använder för att logga in med går du till Så här ändrar du e-postadressen som hör till ditt Microsoft-konto.

Något av följande kan vara orsak till att du vill ändra e-postadressen:

• Du har bytt e-postleverantör.
  • Du har bytt namn eller ändrat vad du vill bli kallad.
  • Du vill använda en e-postadress som du lättare kommer ihåg.

Lösning 3: Ändra din gamertag

Du behöver inte ändra ditt Microsoft-konto om du vill ha en ny gamertag. Du kan ändra din gamertag när som helst på Byt gamertag.

Obs! Det kan vara en avgift för att ändra din gamertag.

Lösning 4: Skapa ett nytt Microsoft-konto för en familjemedlem

Om du skapar ett Microsoft-barnkonto kan du lägga upp innehålls- och köpgränser för ditt barn och dessa inställningar gäller både på Xbox One och på Windows 10-enheter. Om du vill skapa ett konto för ditt barn och lägga in det i din Microsoft-familj loggar du in på account.microsoft.com/family och väljer Lägg till ett barn.

Lösning 5: Flytta din gamertag till ett annat Microsoft-konto

Du kan inte flytta din gamertag till ett annat Microsoft-konto. Se lösning 3 ovan om du vill ändra din gamertag.

Lösning 6: Dela din Xbox Live Guld-prenumeration och dess innehåll på din Xbox One-konsol

Du kan inte kombinera eller slå samman Microsoft-konton, men om du har flera konton kan du dela din Xbox Live Guld-prenumeration och dess innehåll på din Xbox One. För att göra det ser du till att alla dina konton finns på samma Xbox One-konsol och sedan väljer du den konsolen som din hemma-Xbox. Nu kan du dela din Xbox Live Guld-prenumeration med alla som loggar in på din konsol.

Se Så här väljer du en Xbox One-konsol som hemma-Xbox för att se hur gör.