Felet 0xc00d1395/0x80151200 visas när du använder en app för Xbox

Följande felkod visas när du försöker använda en app för Xbox:

0xc00d1395/0x80151200

Detta kan innebära att en prenumeration som förlängs automatiskt, t.ex. Xbox Music Pass, inte har förlängts automatiskt på grund av att ett betalinstrument har upphört att gälla, eller på grund av att det saknas betalningsuppgifter i kontot. I dessa fall kan du inte komma åt tjänsten Xbox Live från kontot.

Lösning

Lös problemet genom att uppdatera betalinstrumentet eller betalningsuppgifterna i kontot så att prenumerationen kan förlängas. Mer information finns i Hantera betalningsalternativ.