Felet 19-01-80004005 visas när du försöker spela upp musik på din iPod via din Xbox

Översikt

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker spela upp musik på en iPod som är ansluten till din Xbox 360-konsol:

Unplayable content

Status Code: 19-01-80004005

Detta kan innebära att din Xbox-konsol inte kan läsa musikfilernas format från din iPod.

Lösningar

Du löser det här problemet genom att gå till Xbox Live och ladda ned Optional Media Update.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.