Felet 19-02-80004005 visas när du försöker spela upp innehåll på din Xbox 360-konsol

Problem

Följande felkod och felmeddelanden visas när du försöker spela upp innehåll på Xbox 360-konsolen:

Can't play this content because it may not be supported. For more info, go to www.xbox.com/support

Status Code: 19-02-80004005

Det kan innebära att innehållet är ”skyddat”. Detta fel kan uppstå om innehållet är DRM-skyddat.

Lösningar

För att kringgå problemet kan du skaffa en kopia av innehållet som inte är ”skyddat”.

Obs! Det kan hända att du måste installera Optional Media Update för att spela vissa filformat.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.