Felet 19-03-80004005 visas när du försöker spela upp innehåll från din iPod på Xbox 360

Översikt

Följande felkod och felmeddelanden visas när du försöker spela upp innehåll från din iPod på Xbox 360.

Can't play this content because it may not be supported.

Status Code: 19-03-80004005

Det kan innebära att innehållets filformat inte stöds.

Problemet kan till exempel uppstå när du försöker spela upp filer i AAC-format från din iPod.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med den här lösningen:

1. Välj apps och välj sedan Search Apps.
  2. Välj show me och välj sedan all media.
  3. Sök efter Optional Media Update.
  4. Välj extras och välj sedan Optional Media Update.
  5. Välj download, och därefter Confirm Download.
  6. Försök att spela innehållet igen.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.