Felkod 19-04-80004005 visas när du försöker streama musik till Xbox 360-konsolen

Problem

Följande felkod och felmeddelanden kan visas när du försöker direktuppspela musik till Xbox 360-konsolen:

Unplayable Content

Can't play this content because it may not be supported.

Status Code: 19-04-80004005

Detta kan innebära att filen är skyddad eller i ett ljudformat som inte stöds av Xbox 360-konsolen.

Xbox 360-konsolen stöder följande ljudformat:

• MP3 (*.mp3)
  • WMA (*.wma): WMA7/8, WMA9 Pro (stereo och 5.1), WMA Lossless
  • Advanced Audio Coding (AAC) (*.m4a, *.m4b, *.m4p, *.m4v, *.m4r, *.3gp, *.mp4, *.aac)
    Obs! Xbox 360-konsolen kan endast spela upp AAC-filer som inte skyddas av DRM (digital rights management). Skyddade AAC-filer är nedtonade i Xbox Dashboard.

Lösningar

Ladda du ned Optional Media Update för ACC-filer

Om du vill lyssna på musik i AAC-format måste du ladda ned Optional Media Update utan extra kostnad från Xbox Live. Gör så här:

På datorn

1. Gå till sidan Optional Media Update.
  2. Klicka på Download to Xbox 360.
  3. Logga in på ditt Xbox Live-konto om du ombeds att göra det.
  4. Välj Confirm Download.
  5. Klicka på Done.
  6. Optional Media Update kommer visas under My Games på Xbox 360-konsolen när nedladdningen är slutförd.

På Xbox 360-konsolen

1. Gå till Bing och sök efter ”Optional Media Update.”
  2. Välj Optional Media Update.
  3. Välj Optional Media Update igen.
  4. Välj Confirm Download (Bekräfta nedladdning). Nedladdningen kostar inget.
  5. När nedladdningen är klar väljer du Continue och återvänder sedan till Xbox Dashboard.

Viktigt! Om du använder en kompis konsol och redan har laddat ned Optional Media Update till konsolen, kan du inte ladda ned Optional Media Update igen. Optional Media Update kan bara laddas ned av en gamertag en gång. Om du vill lyssna på AAC-filer som inte är DRM-skyddade hemma hos en kompis, måste emellertid din kompis ladda ned Optional Media Update.

Om du fortfarande har problem kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.