Felet 20A8-4840 visas när du försöker ansluta till Xbox Live

Problem

När du försöker ansluta till Xbox Live visas ett fel som liknar något av följande:

W: 0000-0021

X: 0000-F001

Y: 20A8-4840

Z: 0000-0000

Detta kan innebära att det är något fel med din nätverkskonfiguration.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar. Om en lösning inte fungerar försöker du med nästa.

Lösning 1: Rensa systemets cacheminne

Så här gör du:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  1. Gå till Settings och välj System Settings.
  2. Välj Storage eller Memory.
  1. Markera valfri lagringsenhet Y på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
  2. Välj Clear System Cache.
  1. Välj Yes när du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten.

Lösning 2: Återställ Xbox 360-konsolen

Så här gör du:

1. Tryck på Guide-knappen och välj sedan Turn Off Console.
  2. Starta Xbox 360-konsolen.

Obs! Om du använder en Xbox 360 trådlös handkontroll startar du konsolen med hjälp av Guide-knappen på handkontrollen.

Lösning 3: Öppna nätverksportar

Flera portar måste vara öppna i nätverkets maskinvara eller brandväggen för att du ska kunna komma åt Xbox Live. Mer information om vilka nätverksportar som måste vara öppnade för Xbox Live finns under Nätverksportar som används av Xbox Live.

Om det här felet fortfarande visas kontaktar du Xbox-supporten.