Felkod 23ef inträffar när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen

Översikt

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen:

Can't update your console. Please visit www.xbox.com/support.

Status code: 23ef-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

I felkoden är tecknen ”x” platshållare. Den faktiska felkoden varierar. Felkod 23ef kan till exempel se ut som någon av följande:

23ef-3cd6-1380-2203-c000-c001

23ef-351f-b800-0f00-c000-014f

Dessa fel kan innebära att nedladdningen av uppdateringen misslyckades.

Lösningar

Lösning 1: Försök med felsökningssidan för konsoluppdatering

För att lösa problemet kan du gå till Felsöka problem med uppdateringar av konsolprogramvaran.

Lösning 2: Kontakta Xbox-supporten

Om du fortfarande har problem kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.