Felet 32 uppträder när du använder Kinect-mikrofonen för Xbox 360

Följande felmeddelande visas när du använder Kinect-sensorn med Xbox 360:

Kinect couldn’t hear the whole calibration tone.

32

Om det här felmeddelandet visas när du använder Kinect innebär det att Kinect-sensormikrofonen har svårt att höra dig.

Lösningar

Lösning 1: Välj Mer info och sedan Försök igen

Om felet visas väljer du More Info för att visa förslag på hur problemet kan åtgärdas. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again.

Lösning 2: Kontrollera att Kinect-sensorn är rätt placerad

Information om hur du placerar Kinect-sensorn rätt för optimala mikrofonprestanda finns i Kinect-röstigenkänning och chatt.

Lösning 3: Begära en reparation online

Om de första två lösningarna inte åtgärdade problemet går du till Onlineservicecentret och begär en reparation.

Reparations- eller garantifrågor? Läs Vanliga frågor om garanti för och service på Xbox 360.