Felkod 351f-0000-0080-0300-8007-0570 visas när du försöker ladda ned en Xbox-uppdatering

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker ladda ned en Xbox-uppdatering:

System update not downloadable.

Status code: 351f-0000-0080-0300-8007-0570.

Detta kan innebära att ett fel uppstått vid uppdateringen av ett spel eller en app.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

• Rensa systemets cacheminne på Xbox 360
    1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Settings och välj sedan System Settings.
    2. Välj Storage eller Memory.
    1. Markera valfri lagringsenhet Y på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
    2. Välj Clear System Cache.
    1. Välj Yes när du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten.