Felkod 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx visas när du försöker ladda ned en Xbox-uppdatering

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker ladda ned en Xbox-uppdatering:

System update not downloadable.

Status code: 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx.

Detta kan innebära att det är för många användare som försöker ladda ned samma uppdatering samtidigt.

Lösningar

För att lösa det här problemet väntar du i 24–48 timmar och försöker ladda ned igen.

Om problemet kvarstår trots att du väntat i 48 timmar kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken Kontakta oss längst ned på den här sidan.