Felkod 396B visas när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen

Problem

Följande felkod och meddelande kan visas när du försöker ladda ned en uppdatering av programvaran till din Xbox 360:

Cannot process update.
Status code: 396B-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Det innebär att konsoluppdateringen inte laddats ned och installerats.

Obs! I den här felkoden är tecknen xxxx platshållare. Den faktiska felkoden varierar beroende på region. En felkod 396B kan till exempel se ut så här:

396B - 397F - 1380 - 0702 - C000 - 0099

Lösning

För att lösa problemet kan du testa olika lösningar på Felkoder efter uppdatering av konsolprogramvaran.

Om du fortfarande har problem kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.