Felkod 397f visas när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen

Problem

Följande felkod och meddelande kan visas när du försöker ladda ned en uppdatering av programvaran till din Xbox 360:

Update failed. Can’t download the update.

Status code: 397F-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Obs! I den här felkoden är tecknen xxxx platshållare. Den faktiska felkoden varierar beroende på region. En felkod 397F kan till exempel se ut så här:

397F – 3CD6 – B800 – 0F00 - C000 - 0013

Det innebär att konsolprogramvaran inte laddats ned och installerats.

Lösningar

För att lösa problemet kan du utforska olika lösningar på Felkoder efter uppdatering av konsolprogramvaran.

Om du fortfarande har problem kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.