Fel 3CD6 inträffar när du laddar ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen

Problem

En felkod och ett felmeddelande som liknar något av följande kan visas när du försöker ladda ned en uppdatering av konsolprogramvaran på Xbox 360-konsolen:

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

Status code: 3CD6-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Update failed

Status code: 3CD6-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Obs! I dessa felkoder är x-tecknen platshållare. Den faktiska felkoden varierar beroende på region.

Detta innebär att uppdateringen av konsolprogramvaran inte kunde installeras på din Xbox 360.

Lösningar

Lösning 1: Felsöka problem med uppdateringar av konsolen

För att lösa problemet kan du gå till Felsöka problem med uppdateringar av konsolprogramvaran.

Om problemet kvarstår försöker du med nästa lösning

Lösning 2: Försök installera systemuppdateringen på en annan plats

Om problemet kvarstår försöker du installera systemuppdateringen på en annan plats. Du kan till exempel ta bort hårddisken från Xbox-konsolen, installera hårddisken på en kompis Xbox-konsol och sedan försöka installera uppdateringen igen. (Om du behöver hjälp läser du Installera eller ta bort en Xbox 360-hårddisk.

Om du fortfarande har problem kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.