Fel 4 uppträder när du använder Kinect-sensorn för Xbox 360

Om felkod 4 och något av följande meddelanden visas när du använder din Kinect-sensor för Xbox 360 innebär det att Kinect-sensorns mikrofon har svårt att höra dig:

Kinect couldn't hear the whole calibration tone.

Lösningar

Lösning 1: Välj "More info" och sedan "Try again"

Välj More Info på konsolen för att se förslag på hur du åtgärdar problemet. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again.

Lösning 2: Kontrollera att Kinect-sensorn är rätt placerad

Information om hur du placerar Kinect-sensorn för optimal mikrofonanvändning finns i Kinect-röstigenkänning och chatt.

Lösning 3: Begär en reparation

Om lösningarna ovan inte löste problemet måste Kinect-sensorn repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.