Felet 52-C00D28A0 visas när du spelar upp video på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker spela upp video som laddats ned från Xbox Live, streamats från din dator eller finns på en skiva i din Xbox 360-konsol:

Error Code: 52-C00D28A0

Detta innebär att innehållet är kopieringsskyddat med Digital Rights Management. Ibland är innehållet bara licensierat för att spelas upp på en viss dator eller enhet. Innehållet som du försöker spela upp är kanske inte licensierat att spelas upp på Xbox 360.

Lösning

Spela videon på en bärbar enhet som kan spela upp det här skyddade innehållet. Mer information finns i artikeln Digital Rights Management för Xbox 360.