Felet 53-C00DF237 visas när du streamar en video från en dator på din Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du streamar en video från en dator på din Xbox 360 med programvara för mediedelning.

53-C00DF237

The network connection was closed.

Lösning

För att lösa problemet kontrollerar du att datorn är påslagen, ansluten till nätverket och kör programvaran för mediedelning. Se Streama media med hjälp av Groove, Film och TV eller Windows Media Player för mer information.