Felet 56-C00DF237 visas när du spelar upp en video från en Windows Phone eller ett USB-flashminne på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker spela upp en video från en Windows Phone eller ett USB-flashminne i Film och TV på en Xbox 360-konsol:

56-C00DF237

Det kan innebära att anslutningen till MTP-telefonen (MediaTransfer Protocol) eller flashminnet avbröts.

Lösning

För att lösa problemet måste du återansluta telefonen eller flashminnet till Xbox 360-konsolen.