Felet 64 visas när du använder Kinect för Xbox 360

Följande felmeddelande visas när du använder Kinect-sensorn för Xbox 360:

Kinect couldn’t hear the whole calibration tone.

Error code 64

Det innebär att Kinect-sensorns mikrofon inte kan höra dig.

Lösningar

Lösning 1: Välj "More info" och sedan "Try again"

Om felet visas väljer du More Info för att visa förslag på hur problemet kan åtgärdas. Efter att du har gjort de föreslagna ändringarna kör du testet igen genom att välja Try Again.

Lösning 2: Kontrollera att Kinect-sensorn är rätt placerad

Information om hur du placerar Kinect-sensorn rätt för optimala mikrofonprestanda finns i Kinect-röstigenkänning och chatt på Xbox 360.

Lösning 3: Begär en reparation

Om de första två lösningarna inte åtgärdade problemet måste din Kinect-sensor repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.