Felet 68-C00D28A2 visas när du spelar upp en video på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker spela upp på en video på din Xbox 360-konsol:

68-C00D28A2

Det kan beror på bådadera av följande:

• Innehållet är kopieringsskyddat enligt Digital Rights Management (DRM). Du måste därför ha en giltig licens för att spela upp innehållet.
  • Det finns inte någon giltig licens för innehållet lagrad på Xbox 360-konsolen. Det kan till exempel hända om du skaffar en annan Xbox och försöker spela upp innehållet på den konsolen.

Lösning

Använd någon av följande metoder för att åtgärda problemet.

Obs! Använd metod 1 om du vill spela upp innehållet på den Xbox-konsol du använde när du köpte det. Använd metod 2 om du vill spela upp innehållet på en annan Xbox-konsol.

Metod 1: Om du inte kan spela upp eller använda tidigare nedladdat innehåll

Om du inte kan spela upp innehåll som du har laddat ned tidigare laddar du ned licensen och innehållet igen. För att göra det följer du anvisningarna i Det går inte att spela upp eller använda tidigare nedladdat innehåll på Xbox 360.

Metod 2: Om du vill spela upp innehållet på en annan Xbox 360-konsol.

Om du vill spela upp innehållet på en annan Xbox 360-konsol använder du licensöverföringsfunktionen i Xbox 360 för att föra över innehållslicenser. Gör så här:

Obs! Du kan överföra innehållslicenser till en annan Xbox 360-konsol en gång var fjärde månad.

1. Logga in på Xbox Live på konsolen med den gamertag som du använde för att köpa innehållet. Behöver du hitta inloggningsuppgifterna till ditt Microsoft-konto? Läs lösningen för förlorade konton eller lösningen för förlorade lösenord.
  2. Välj Inställningar och sedan Konto.
  1. Under Dina fakturaalternativ väljer du Licensöverföring.
  2. Överför innehållslicenserna genom att följa anvisningarna.
  3. När licenserna överförts laddar du ned innehållet igen för att uppdatera de lokala licenserna. Information om hur du gör detta finns på Så här laddar du ned innehåll som du laddat ned eller köpt tidigare igen till din Xbox 360.

Om du följer dessa anvisningar kan innehåll användas av andra profiler på din konsol och när du inte är ansluten till Xbox Live.