Felet 69-80070057 visas när du tittar på en video på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker titta på en video på din Xbox 360-konsol:

69-80070057

Det här beror på något av följande:

• Videons filformat stöds inte av Xbox 360, så du kan inte spela upp videon.
  • Det är något fel på delar av videon.

Lösning

Information om vilka filtyper som stöds finns i Vanliga frågor om video- och ljuduppspelning på Xbox 360.

Om felet 69-80070057 visas under uppspelning kan du behöva hoppa över den skadade delen av videon. I Film och TV-appen trycker du till exempel på "A-knappen" för att visa uppspelningskontrollerna. Använd sedan uppspelningskontrollerna för att hoppa över den skadade delen av videon.

Information om hur du använder uppspelningskontrollerna finns i Spela DVD-skivor på din konsol.