Felet 69-807b0191 inträffar när du försöker streama video eller musik eller ansluta till Xbox Live

Problem

Följande felmeddelande visas när du försöker streama en video- eller musikfil eller försöker ansluta till Xbox Live:

Unplayable Content

Status Code: 69-807b0191

Detta kan innebära att filen är för stor för att streamas, att den är skadad eller att den omkodare som krävs för att spela upp filen saknas. Det kan också innebära att din konsol inte kan ansluta till Xbox Live.

Obs! En omkodare är ett program som används för att komprimera eller dekomprimera en digital mediefil.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Direktuppspela från ett USB-flashminne eller extern enhet

• Obs!

• Kontrollera att filstorleken är 4 GB eller mindre.
    • Se till att USB-flashminnet eller den externa enheten är formaterad som FAT32. (FAT32-formatet stöder filstorlekar på upp till 4 GB.)

• När du kontrollerat att filen och den externa enheten uppfyller kraven spelar du upp videoklippet på följande vis:

1. Tryck på Guide-knappen på Xbox 360-handkontrollen.
    2. Gå till Xbox Dashboard.
    3. Bläddra till tv & movies eller music på Dashboard.

Om detta inte löser problemet försöker du med följande lösning.

Lösning 2: Direktuppspela innehåll från Xbox Live

1. Starta om Xbox 360-konsolen. Detta återställer konsolen så att den kan ladda omkodaren korrekt.
  2. Ta bort och ladda ned programmet igen:

1. Gå till Xbox Dashboard.
    2. Bläddra till settings, välj System, Storage, Memory Unit, Videos och därefter det program du vill titta på.
    3. Ta bort programmet och ladda sedan ned det igen.
    4. Obs! Du kommer inte debiteras igen för nedladdningen av innehållet.

3. Se till att Xbox 360-konsolen är uppdaterad med senaste programvaran. Du kontrollerar genom att läsa Uppdatera Xbox 360-konsolprogramvaran.

Om detta inte löser problemet försöker du med följande lösning.

Lösning 3: Kontrollera Xbox-anslutningen

Testa dessa steg om du behöver hjälp med att ansluta till Xbox Live:

1. Kontrollera Xbox Live-anslutningen.
  2. Om ett fel uppstår när du testar anslutningen går du till sidan Lösning för Xbox Live-anslutningsfel.

Om anslutningen till Xbox Live plötsligt avbryts kollar du Lösning för nedkoppling från Xbox Live för hjälp med anslutningen.

Om problemet kvarstår, kontakta Xbox-supporten.