Felet 69-c00D10E0 inträffar när du försöker streama en video- eller musikfil på Xbox 360-konsolen

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker streama en musik- eller videofil:

69-c00D10E0

Unplayable Content

Det här kan bero på en eller flera saker:

• Filen är för stor för streaming.
  • Filen är skadad.
  • Den codec som behövs för att spela upp filen saknas.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

• Lösning 1: Kontrollera filstorleken och enhetsformatet om du streama musik- eller videofilen från ett USB-flashminne eller en extern enhet. Kontrollera att filstorleken och enhetsformatet uppfyller följande krav:
    • Filen är 4 GB eller mindre.
    • USB-flashminnet eller den externa enheten är formaterade som FAT32. (FAT32-formatet stöder filstorlekar på 4 GB eller mindre.)

När du kontrollerat att filen och den externa enheten uppfyller kraven försöker du spela upp videon igen. Öppna tv & filmer, Film och TV och sedan Min video.

Om filen inte uppfyller dessa krav kan du inte spela upp filen.

• Lösning 2: Om du streamar video från Xbox Live startar du om Xbox 360-konsolen, tar sedan bort och laddar ned innehållet igen. Så här gör du:
    1. Stäng av Xbox 360-konsolen och starta om den. Det kan återställa Xbox 360-konsolen så att codec laddas korrekt.
    2. Gör följande:
      1. Gå till system från Xbox Dashboard, välj Memory, Hard Drive, Videos och därefter den video du vill titta på.
      2. Ta bort videon och ladda ned den igen. Du kommer inte att debiteras igen för filmen.

Obs! Se till att Xbox 360-konsolen är uppdaterad. Mer information finns i Så här får du en ny Xbox 360-uppdatering.

Om problemet ändå kvarstår kontaktar du Xbox-supporten.