Felet 69-C00D36CB visas när du spelar upp innehåll på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker spela upp innehåll på din Xbox 360-konsol:

69-C00D36CB

Det innebär att innehållet är skadat och inte går att spela upp.

Lösning

För att åtgärda det här problemet med innehåll du har laddat ned från Xbox Live tar du bort innehållet från din Xbox 360-konsol. Sedan laddar du ned innehållet igen. Gör så här:

1. Logga in på Xbox Live från konsolen med hjälp av den gamertag som du använde när du köpte innehållet första gången.
  2. Gå till settings och välj System.
  3. Välj Storage och sedan den lagringsenhet där innehållet sparats (till exempel Hard Drive).
  4. Leta rätt på innehållet. Välj till exempel Video.
  5. Markera innehållet och välj sedan Delete.
  6. Rensa systemets cacheminne:
    1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Settings och välj sedan System Settings.
    2. Välj Storage.
    1. Markera en lagringsenhet och tryck på Y på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
    2. Välj Clear System Cache.
    1. När du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten väljer du Yes.
  1. Gå tillbaka till Xbox startsida.
  2. Gå till Settings och välj Account.
  3. Välj Nedladdningshistorik.
  4. Välj det innehåll som du har problem med att ladda ned och välj Download Again.