Felet 69-C00D5214 visas när du tittar på en video på Xbox 360

Följande fel kan visas när du försöker spela en video på Xbox 360-konsolen:

69-C00D5214

Det innebär att du inte kan spela upp videon eftersom filformatet inte stöds av Xbox 360.

Obs! Detta kan också inträffa om filen inte innehåller någon video. Problemet kan till exempel uppstå om du försöker spela upp en Windows Media Audio-fil (.wma) vars filnamnstillägg ändrats till Windows Media Video (.wmv).

Mer information

Information om vilka filtyper som stöds finns i Vanliga frågor om video- och ljuduppspelning på Xbox 360.