Felet 8000000F visas när Kinect din Kinect-sensor för Xbox 360 inte startar

Följande felmeddelande visas när Kinect-sensorn för Xbox 360 inte aktiveras:

Kinect is turned off

Felkod: 8000000F

Detta kan innebära att Kinect-sensorn inte är korrekt ansluten, eller att en nödvändig uppdatering inte har installerats.

Lösningar

Lösning 1: Uppdatera konsolprogramvaran

1. Sätt i en Kinect-spelskiva.
  2. Starta spelet från Xbox Dashboard.
  3. Om Xbox 360-konsolens programvara behöver uppdateras visas följande meddelande:
  4. Update Required: An update has been found. Du måste starta om konsolen för att uppdateringen ska installeras.

5. Välj Yes, Restart för att installera uppdateringen.

Lösning 2: Kontrollera kablarna

Xbox 360 S-konsol

1. Stäng av konsolen.
  2. Viktigt Ta bort strömsladden/USB-adapterkabeln om Kinect-sensorn levererades med en sådan.

3. Koppla in sensorkabeln i AUX-porten på konsolens baksida.
  1. Starta konsolen.

Xbox 360-konsol i originalutförande

1. Stäng av konsolen.
  2. Se till att strömsladden är ansluten till ett fungerande vägguttag.
  3. Se till att USB-kontakten är inkopplad på konsolens baksida.

Lampan nära mitten på kabeln bör lysa grönt.

Lyser ingen grön lampa? Kontrollera att kabeln fungerar genom att koppla den till ett annat vägguttag. Om du måste byta ut kabeln kontaktar du Xbox-supporten.

1. Starta konsolen.

Pröva följande om du har gått igenom stegen ovan men fortfarande har problem:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Gå till Settings och välj sedan System Settings.
  3. Välj Kinect Settings.
  4. Välj Kinect Sensor och sedan On

Om de föregående lösningarna inte åtgärdade problemet måste din Kinect-sensor repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.