Felet 8007-000F Det gick inte att bearbeta uppdateringen visas när du laddar ned en uppdatering eller ett spel på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker ladda ned en Xbox Dashboard-uppdatering till din Xbox 360-konsol:

Det gick inte att bearbeta uppdateringen. Om problemet kvarstår besöker du www.xbox.com/support.

Felkod: 8007-000F

Detta kan innebära att ingen lagringsenhet (en minnesenhet eller hårddisk) hittades under uppdateringen.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande åtgärder:

1. Stäng av konsolen.
  2. Ta bort alla konsolens lagringsenheter, inklusive USB-flashminnen, externa hårddiskar eller den interna hårddisken på Xbox 360 E- eller Xbox 360 S-konsolen. Lär dig hur du tar bort hårddisken.
  3. Lägg till den primära lagringsenheten, t.ex. hårddisken.
  4. Starta konsolen.
  5. Försök uppdatera konsolen igen.

Visas felmeddelandet fortfarande?

• Om din Xbox 360-konsol har en intern minnesmodul: Försök att installera uppdateringen på en annan lagringsenhet eller besök Onlineservicecentret och klicka på Starta en begäran för att begära reparation av konsolen.
    Nedan finns exempel på interna minnesmoduler:
    • Xbox 360 E 4 GB
    • Xbox 360 S 4 GB
    • Xbox 360 Arcade i originalutförande
  • Om din Xbox 360-konsolen har en ansluten hårddisk: Läs Installera eller ta bort en Xbox 360-hårddisk om du vill lära dig att ta bort hårddisken så att du kan använda en annan lagringsenhet när du installerar uppdateringen. (Hårddiskar varierar i storlek från 20 till 320 GB.)

Om föregående lösningar inte åtgärdade problemet måste din konsol repareras. Se Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.