Felet 8007-0070 inträffar när du installerar en uppdatering eller köper innehåll på Xbox 360

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen eller köpa innehåll:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8007-0070

Det gick inte att ladda ned uppdateringen. Om du vill testa din anslutning öppnar du Systeminställningar och väljer Nätverksinställningar, Testa Xbox Live-anslutning.

Obs! Tecknen ”x” i felkoden varierar.

Det kan innebära att det inte finns tillräckligt med utrymme på din lagringsenhet för att installera uppdateringen eller innehållet.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Frigör utrymme på lagringsenheten

Det behöver finnas tillräckligt mycket utrymme ledigt på lagringsenheten för en konsoluppdatering eller nedladdat innehåll. Om det inte finns tillräckligt med ledigt utrymme måste du flytta eller ta bort några objekt. Mer information om hur du gör detta finns i Kopiera, flytta eller ta bort sparade spel, profiler och avatarartiklar på Xbox.

Obs! Du kan även lösa det här problemet genom att skaffa en större hårddisk. Du kan till exempel köpa Xbox 360 320 GB Media Hard Drive i Microsoft Store.

Lösning 2: Ta bort tidigare installerade uppdateringar

1. Gå till inställningar på konsolen och välj sedan System.
  2. Välj Lagringsutrymme.
  3. Markera minnesenheten.
  4. Tryck på följande knappar på handkontrollen: LB, RB, X, LB, RB, X. Då öppnas fönstret Ta bort systemuppdatering.
  5. Välj Ja. Xbox 360-konsolen startas om.
  6. När konsolen startats om uppmanas du att installera de senaste uppdateringarna. Följ anvisningarna för att installera dem.