Felet 8007-045D visas när du laddar ned en Xbox 360-uppdatering

Problem

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen:

8007-045D

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

If the problem persists, go to www.xbox.com/support

Detta kan innebära att ingen lagringsenhet hittades under programvaruuppdateringen.

Lösning

Försök åtgärda problemet med följande:

1. Stäng av konsolen.
  2. Ta bort alla konsolens lagringsenheter, inklusive USB-flashminnen, alla externa hårddiskar eller den interna hårddisken på Xbox 360-konsolen. (Se Installera eller ta bort en Xbox 360-hårddisk).
  3. Lägg till den primära lagringsenheten, t.ex. hårddisken.
  4. Starta konsolen.
  5. Prova att ladda ned uppdateringen igen.

Om de här stegen inte löser problemet skickar du in en serviceorder:

1. Logga in på Xbox Online Service Center med inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto.
  2. Klicka på Problem with a device. Om du redan befinner dig på sidan Device Manager klickar du på Request Service.
  3. Följ anvisningarna för att slutföra och skicka serviceordern.

När Xbox Online Service Center har tagit emot ordern skickar servicecentret ett ordernummer och ett bekräftelsemeddelande per e-post.

Om du inte har fått bekräftelse i e-posten inom 24 timmar kontrollerar du mappen för skräppost eller skräppostfiltret i ditt e-postprogram. Kontakta Xbox-supporten om du inte hittar e-postmeddelandet i skräppostmappen.

Mer information finns i Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad.