Felet 8007-2459 visas när du försöker ladda ned uppdateringar till Xbox 360

Problem

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned en programvaruuppdatering på din Xbox 360-konsol.

Cannot process update.

Status code: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2459

Obs! Siffrorna ”x” varierar.

Detta kan innebära att nedladdningen av uppdateringen till konsolen misslyckades.

Lösning

För att lösa problemet kan du testa olika lösningar under Felkoder för Xbox 360-systemuppdatering.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten.