Felet 80070003 visas när du försöker ladda ned din Xbox Live-profil

Följande felmeddelande visas när du försöker ladda ned din Xbox Live-profil:

Det går inte att ladda ned Xbox Live-profiler just nu. Försök igen senare.

Statuskod: 80070003

Detta kan innebära att utrymmet på lagringsenheten inte räcker.

Lösningar

Lösning 1: Flytta eller ta bort objekt för att frigöra utrymme på lagringsenheten

Du kan få det här problemet på grund av att utrymmet på lagringsenheten inte räcker. Det kanske inte finns tillräckligt mycket ledigt utrymme på Xbox-hårddisken, till exempel.

Om det inte finns tillräckligt med ledigt utrymme måste du flytta eller ta bort några objekt. Se Kopiera, flytta eller ta bort sparade spel, profiler och avatarartiklar på Xbox.

Lösning 2: Ta bort den profil som finns sparad på din Xbox-konsol

Gör så här för att ta bort profilen som finns sparad på Xbox-konsolen:

1. Gå till Inställningar och välj System.
  2. Välj Lagringsutrymme.
  3. Välj Alla enheter.
  4. Välj Spelarprofiler.
  5. Välj den gamertag du vill ta bort.
  6. Välj Ta bort.
  7. Välj Ta bara bort profilen. (Då tas profilen bort men sparade spel och achievements finns kvar.)

Lösning 3: Rensa systemets cacheminne

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Gå till Inställningar och välj sedan Systeminställningar.
  3. Välj Lagringsutrymme eller Minne.
  4. Markera en lagringsenhet och tryck på Y-knappen på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
  5. Välj Rensa systemcache.
  6. Välj Ja när du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten.

Lösning 4: Ladda ned profilen igen

Ladda ned Xbox Live-profilen på det här sättet:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  1. Välj Ladda ned profil.
  2. Obs! Om du inte får aviseringen Ladda ned profil är du förmodligen inloggad på din profil. Tryck på X-knappen för att logga ut.

3. Ange det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-gamertag. Om du har glömt Microsoft-kontots inloggningsuppgifter går du till Hitta Microsoft-kontots e-postadress eller lösenord.
  4. Obs! Om ditt konto är ett Xbox Live-barnkonto måste en förälder ange sitt Microsoft-konto om det ska gå att ladda ned profilen.

5. Välj lagringsenheten för din profil (t.ex. Hårddisk).
  6. Nedladdningen av din profil påbörjas.