Felkoden 80070057 visas när du tittar på en video eller löser in en förbetald kod på Xbox 360

Felet 80070057 kan inträffa i någon av följande situationer.

Scenario 1

Följande felkod visas när du försöker titta på en video på din Xbox 360-konsol:

Statuskod: 80070057

Det här felet beror på något av det följande:

• Videofilen är skadad.
  • Videofilformatet stöds inte av Xbox 360.

Scenario 2

Följande felkod och meddelande visas när du försöker lösa in en förbetald kod på Xbox Live:

Det går inte att använda den förbetalda koden
Statuskod: 80070057

Detta innebär att du inte fyllde i alla kontouppgifter innan du försökte lösa in koden.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Scenario 1

Lösning 1: Hoppa över det aktuella avsnittet

Du kan eventuellt hoppa över det aktuella eller de aktuella avsnitten i filen med hjälp av knappen för att hoppa över kapitel. Mer information om hur du använder kontrollerna för videouppspelning finns i Spela dvd-skivor på Xbox 360-konsolen.

Försök med nästa lösning om problemet kvarstår.

Lösning 2: Ladda ned innehållet igen

Du kan behöva ladda ned videon igen om du laddade ned den från början. Information om hur du laddar ned videoinnehåll på nytt finns i artikeln Så här laddar du ned innehåll som du laddat ned eller köpt tidigare igen till din Xbox 360.

Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår efter att du har testat de här lösningarna.

Scenario 2

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Användning av inköp och innehåll: körs
2017-02-26T15:37:46.6646325+00:00

Lösning 2: Kontrollera din fakturerings- och kontoinformation

Fyll i kontouppgifterna som saknas och försök sedan att lösa in koden igen. Gör så här:

1. Gå till Mitt konto.
  2. Klicka på Fakturering och betalning under Mitt konto.
  3. Klicka på Hantera betalningsalternativ.
  4. Om du uppmanas att göra det loggar du in med ditt Microsoft-konto.
  5. Kontrollera informationen som är kopplad till dina betalningsalternativ. Fyll i all information som saknas.
  6. Gå tillbaka till Mitt konto.
  7. Gå till Fakturering och betalning och klicka på Faktureringsinformation. Fyll i all information som saknas och klicka sedan på Spara.
  8. Försök att lösa in din förbetalda kod igen.
Kontakta Xbox-supporten om problemet kvarstår efter att du har testat de här lösningarna.