Felkod 800704CD visas när du laddar ned innehåll från Xbox Live på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker ladda ned innehåll från Xbox Live till din Xbox 360-konsol:

800704CD

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Ta bort och installera sedan om spelet eller appen

1. Gå till Settings och välj sedan System.
  2. Välj Storage och sedan Memory Unit.
  3. Välj Games and Apps.
  4. Hitta och välj det spel eller den app du vill ta bort.
  5. Välj Delete.
  6. Ladda ned spelet eller appen igen.

Om det spel eller den app du tog bort laddades ned från Xbox Live:

1. Gå till Settings och välj Account.
    2. Välj Nedladdningshistorik.
    3. Sök i nedladdningshistoriken. Om du vill ladda ned spelet eller appen igen väljer du artikeln och sedan Ladda ned igen.

Obs! Om du vill visa betalningarna som gjorts på ditt Xbox Live-konto läser du Kontrollera din prenumerations- och transaktionshistorik för Xbox Live online.

Installera spelet igen om det installerades från en skiva.

Lösning 2: Ta bort din profil, rensa systemcachen och ladda sedan ned profilen på nytt

Steg 1: Ta bort den profil som finns sparad på din Xbox-konsol

1. Gå till Settings och välj System Settings.
  2. Välj Storage.
  3. Välj Hard Drive om du inte har några externa lagringsenheter anslutna till konsolen. Välj All Devices i stället om du har en extern lagringsenhet.
  4. Välj Profiles.
  5. Välj den profil du vill ta bort.
  6. Välj Delete.
  7. Välj Delete Profile Only. Då tas profilen bort men sparade spel och achievements finns kvar.

Viktigt! Välj inte Ta bort profil och objekt. Profilen och spel och achievements som finns kopplade till profilen tas då bort.

Steg 2: Töm systemets cacheminne

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Gå till Settings och välj System Settings.
  3. Välj Storage eller Memory.
  4. Markera en lagringsenhet och tryck på Y-knappen på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
  5. Välj Rensa systemcache.
  6. Välj Yes när du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten.
  7. Starta om konsolen.

Steg 3: Ladda ned din Xbox Live-profil

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  1. Välj Download Profile.
    Obs! Om inte alternativet Download Profile visas är du förmodligen inloggad på din profil. Tryck på X-knappen för att logga ut.
  2. Välj Download Profile längst ned på skärmen Download Profile.
  3. Ange det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-gamertag. Om du har glömt Microsoft-kontots e-postadress eller lösenord går du till Hitta Microsoft-kontots e-postadress eller lösenord.
    Obs! Om ditt konto är ett Xbox Live-barnkonto måste en förälder ange sitt Microsoft-konto för att det ska gå att ladda ned profilen.
  4.  Om du har kopplat en extern lagringsenhet till konsolen måste du välja vilken enhet du vill spara profilen på. Profilen laddas ned omedelbart om du inte använder någon extern lagringsenhet.

När profilen laddats ned startar du om konsolen och gör ett nytt försök med nedladdningen.

Lösning 3: Felsöka nätverksanslutningen

Mer information om hur du felsöker nätverksanslutningen finns i artikeln Felsöka Xbox 360-anslutningen till Xbox Live.

Lösning 4: Felsöka Xbox 360-hårddisken

Det här felet kan uppträda om det är fel på Xbox 360-hårddisken eller om den är full. Se Felsöka Xbox 360-hårddiskar