Felet 800705b6 visas när du försöker ladda ned innehåll på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker ladda ned innehåll till din Xbox 360-konsol:

800705b6

Detta kan innebära att innehållet förvanskades under nedladdningsprocessen.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Ta bort Xbox Live-profilen, rensa systemcachen och ladda sedan ned profilen på nytt

Systemets cacheminne innehåller tillfälliga filer som används av Xbox 360-konsolen. Genom att ta bort profilen och rensa systemets cacheminne kan du kanske lösa det här problemet. Gör så här:

1. Ta bort din profil.
    1. Gå till Inställningar och välj sedan Systeminställningar.
    2. Välj Lagringsutrymme eller Minne.
    3. Markera en lagringsenhet och tryck på Y-knappen på handkontrollen.
    4. Välj Profiler.
    5. Välj den profil du vill ta bort.
    6. Välj Ta bort.
    7. Välj Ta bara bort profilen. Då tas profilen bort, men sparade spel och achievements finns kvar.
  2. Rensa systemets cacheminne på Xbox 360.
  3. Ladda ned profilen igen.
    1. Tryck på Xbox Guide-knappen på handkontrollen (den stora X-knappen i mitten av handkontrollen).
    2. Välj Ladda ned profil.
      Obs! Visas inte Ladda ned profil? Tryck på X-knappen för att logga ut från din profil.
    3. Ange det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-gamertag. Om du har glömt Microsoft-kontots inloggningsuppgifter går du till Hitta Microsoft-kontots e-postadress eller lösenord.
    4. Ange nu lösenordet för ditt Microsoft-konto.
      Obs! Om ditt konto är ett Xbox Live-barnkonto måste en förälder ange sin Microsoft-kontoinformation om det ska gå att ladda ned profilen.
    5. Välj lagringsenheten för din profil.
      Nedladdningen av din profil påbörjas. När din profil laddats ned kan du välja om du vill att ditt lösenord för Microsoft-kontot ska krävas för inloggning till din profil.
Alternativet Kom ihåg lösenord
Alternativet Kom ihåg lösenord

Alternativet Kom ihåg lösenord är inaktiverat som standard. Det innebär att du ombeds att ange ditt lösenord för Microsoft-kontot när du loggar in till din Xbox Live-profil.

1. Lämna Kom ihåg lösenord omarkerat (av) om du vill ange ditt lösenord för Microsoft-kontot när du loggar in till din profil på den här konsolen.
      Obs! Om du laddar ned din profil till din egen konsol kan du markera Kom ihåg lösenord så att du slipper ange ditt lösenord för Microsoft-kontot när du loggar in till din profil.

Du kan nu logga in med hjälp av din Xbox Live-gamertag på den här konsolen.

Viktigt Om du laddade ned din profil till en annan konsol och markerar alternativet Kom ihåg lösenord kan du ta bort lösenordet på distans så att ingen kommer åt din profil på den andra konsolen. Om du vill lära dig hur du gör detta kan du läsa Hantera dina inloggningsinställningar på Xbox 360-konsolen.

Lösning 2: Ta bort innehållet och försök ladda ned det igen

Innehållet kan ha förvanskats under nedladdningsprocessen. Ta bort innehållet och försök ladda ned det igen.

Information om hur du tar bort objekt från Xbox 360 finns i Kopiera, flytta eller ta bort sparade spel, profiler och avatarartiklar på Xbox.

Lösning 3: Felsöka nätverksanslutningen

Kontrollera konsolens anslutning till routern eller modemet. Om den är ansluten till internet kan du läsa Felsök Xbox Live-anslutningen.