Felet 8007139f visas när du försöker spela upp nedladdat innehåll på Xbox 360

Problem

Följande felkod och felmeddelanden visas när du försöker spela upp nedladdat innehåll på Xbox 360-konsolen.

Can't find the content.

Status code: 8007139f

Detta innebär att innehållet inte hittades på konsolen. Detta kan uppstå om innehållet saknas eller är skadat.

Lösning

För att lösa problemet laddar du ned innehållet igen. Så här gör du:

1. Gå till settings och välj System.
  2. Välj Storage och välj lagringsenheten där innehållet lagras.
  3. Välj Rights Database.
  4. Välj Delete och tryck på Yes.
  5. Välj settings och sedan Account.
  6. Välj Nedladdningshistorik.
  7. I Xbox Music and Video Purchase History väljer du det innehåll du vill ha och trycker sedan på Download Again.
  8. Försök att spela innehållet igen.