Felkod 8007274C visas när Xbox 360-konsolen startas

Viktigt Den här artikeln innehåller instruktioner som hjälper dig att kringgå ett särskilt problem. De här instruktionerna innehåller dock steg som sänker säkerhetsnivån eller inaktiverar säkerhetsfunktioner i ditt nätverk. Innan du gör denna typ av ändringar bör du vara medveten om riskerna som finns med att sänka säkerhetsnivån på konsolen.

Obs! Om felkoden 8007274C visas när du försöker uppdatera Xbox 360-konsolens programvara läser du Fel 8007274C visas när du laddar ned en uppdatering till Xbox 360-konsolen.

Följande felkod och meddelande visas när du försöker starta Xbox 360-konsolen:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online. The content will automatically appear when it's available.
Status code: 8007274C

Detta kan innebära någon form av trådlös störning. Om du använder en kabelanslutning innebär det att brandväggen har en extremt restriktiv inställning.

Lösningar

Trådlös anslutning

Kabelanslutning

Varning! Följande steg sänker säkerhetsnivån och gör ditt nätverk mer sårbart för attacker från skadlig programvara eller användare som är ute efter att sabotera. Vi rekommenderar inte att du utför den här åtgärden. Vi tillhandahåller dock anvisningarna så att du kan använda dem på egen risk. Följ de här stegen på egen risk.

1. Stäng tillfälligt av modemets eller routerns brandvägg.
  2. Prova att ansluta till Xbox Live.
  3. Kontrollera att rätt nätverksportar är öppna på modemet eller routern. En lista över nätverksportar finns i Nätverksportar som används av Xbox Live.