Felet 8007274D visas då du försöker köpa ett Xbox Live-medlemskap

Problem

Följande felkod visas när du försöker köpa ett Xbox Live-medlemskap:

• Console Error: 8007274D

Lösning

Lös problemet genom att rensa systemcachen på följande sätt:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Gå till Settings och välj System Settings.
  3. Välj Storage eller Memory.
  4. Markera en lagringsenhet och tryck på Y på handkontrollen. (Det spelar ingen roll vilken lagringsenhet du väljer, cacheminnet rensas för alla lagringsenheter.)
  5. Välj Clear System Cache.
  6. Välj Yes när du ombeds bekräfta underhåll av lagringsenheten.