Felet 80072F76 visas när du försöker ladda ned innehåll från Xbox Live

Följande felmeddelande visas när du försöker ladda ned innehåll från Xbox Live:

Det går inte att hämta information från Xbox Live för närvarande. Försök igen senare. Statuskod: 80072F76

Det går inte att hämta information från Xbox Live. Försök igen senare.

Statuskod: 80072F76

Det här kan ha någon av följande orsaker:

• Vissa Xbox Live-funktioner är inte tillgängliga på grund av systemunderhåll eller ett tillfälligt Xbox Live-problem.
  • Du kommer inte åt Xbox Live på grund av ett problem med nätverkskonfigurationen.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar.

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Se om det finns några servicemeddelanden på sidan Xbox Live-status eller om det finns något Xbox Live-servicemeddelande längst upp på den här sidan. Om det finns aktuella varningar om tjänsten väntar du en stund och försöker sedan igen.

Kunder i USA: Om en viss tjänst eller app ligger nere kan du be att få ett SMS eller en röstavisering när avbrottet är avhjälpt. Under namnet på appen eller tjänsten klickar du på Meddela mig när den här tjänsten eller appen är igång.

Lösning 2: Testa anslutningen

Testa Xbox Live-anslutningen på Xbox 360-konsolen. Gör så här:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Gå till Inställningar och sedan Systeminställningar.
  3. Välj Nätverksinställningar.
  4. Välj Trådburet nätverk eller namnet på det trådlösa nätverket om du uppmanas göra det.
  5. Välj Testa anslutning till Xbox Live.

Läs Lösning för Xbox 360-anslutningsfel om testet misslyckas och du inte kan ansluta till Xbox Live.

Testa nästa lösning om felet fortfarande visas.

Lösning 3: Ytterligare felsökning

Mer information om hur du felsöker problemet finns i Xbox Live: Felsökning.