Felet 80122734 uppträder när du använder ett Xbox-presentkort på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker lösa in ett Xbox-presentkort:

• Error 80122734

Det innebär att den valuta presentkortet är i inte matchar den valuta som används i ditt Microsoft-konto. Du kan t.ex. ha ett presentkort i kanadensiska dollar. Det kortet går inte att lösa in från ett amerikanskt Microsoft-konto, som använder amerikanska dollar.

Lösning

Lös problemet genom att försöka returnera eller byta ut Xbox-presentkortet hos den återförsäljare där du köpte det. Se därefter till att du får ett kort med rätt valuta för ditt Microsoft-konto.