Felet 8013AB07 visas då du försöker köpa något på Xbox 360

Följande felkod och meddelande visas när du försöker göra ett köp på Xbox 360-konsolen:

There aren’t enough funds in your account, possibly because of estimated tax. Add funds to your Microsoft account or use a different payment option.

Statuskod: 8013AB07

Detta innebär att pengarna på Microsoft-kontot inte räcker för att genomföra köpet.

Lösning

Lös problemet genom att antingen sätta in mer pengar på ditt Microsoft-konto med ett Xbox-presentkort eller genom att lägga till ett nytt betalningssätt på kontot, t.ex. ett kreditkort eller PayPal.

Det är enkelt att lägga till ett betalningsalternativ. Gå till Lägg till ett betalningsalternativ online och välj Lägg till ett betalningsalternativ till vänster på skärmen.