Felet 8015-1802 visas när du försöker installera en uppdatering på Xbox 360-konsolen

Problem

Följande felkod och felmeddelande kan visas när du försöker uppdatera Xbox 360-konsolen:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8015-1802

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

Obs! Tecknen x i det här felmeddelandet varierar.

Detta kan innebära att ett nätverksfel har uppstått. En brandvägg kan blockera nedladdning, till exempel.

Lösning

Lösning 1: Försök installera uppdateringen igen

Lös problemet genom att installera uppdateringen igen. Gör så här:

1. Starta om konsolen.
  2. Tryck på Xbox Guide-knappen på handkontrollen (den stora X-knappen i mitten av handkontrollen).
  3. Gå till Settings och välj System Settings.
  4. Välj Network Settings.
  5. Välj Wired Network eller namnet på ditt trådlösa nätverk (om du ombeds göra det).
  6. Välj Test Xbox Live Connection.
  7. Välj Yes om du tillfrågas om att uppdatera konsolprogramvaran.

Försök med nästa lösning om problemet inte löstes.

Lösning 2: Se till att det finns tillräckligt med lagringsutrymme

Den senaste uppdateringen av konsolprogramvaran kräver minst 190 MB lagringsutrymme (eller 256 MB i Japan). Om det inte finns tillräckligt med ledigt utrymme måste du flytta eller ta bort några objekt. Se Kopiera, flytta eller ta bort sparade spel, profiler och avatarartiklar på Xbox.

Försök med nästa lösning om problemet inte löstes.

Lösning 3: Töm systemets cacheminne

Problemet kan eventuellt korrigeras om du tar bort de tillfälliga filerna på konsolen. Du gör det genom att läsa Så här rensar du systemets cacheminne på Xbox 360.

Försök uppdatera igen när du har rensat cacheminnet. Försök med nästa lösning om problemet inte löstes.

Lösning 4: Felsöka nätverksproblem

Testa Lösning för Xbox Live-anslutningsfel