Felet 80150017 visas när du försöker ladda ned innehåll på din Xbox 360

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ladda ned innehåll till Xbox 360-konsolen:

Sorry, something went wrong. This isn't available for your region, or the file is corrupted, or we don't recognize the format. Find more info by looking up status code 80150017 at www.xbox.com/errorhelp

Det här beror på något av följande:

• Det innehåll som du försöker köpa är inte tillgängligt i din region.
  • Ditt faktureringsland eller din region skiljer sig från den plats där du befinner dig.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera ditt land eller din region i Xbox Live-kontot

Besök Betalning och fakturering på Xbox Live och logga in. Välj Faktureringsinformation och kontrollera att ditt faktureringsland är korrekt och att det motsvarar var du befinner dig.

Om du behöver ändra kontots region kan du läsa Ändra region för ditt Xbox Live-konto, eftersom många delar av kontot påverkas av detta. Om du kommer fram till att du behöver byta region kan du läsa Flyttar du? Ta med dig Xbox Live! och följa anvisningarna där.

Lösning 2: Flytta tillbaka konsolen till ditt hemland eller din hemregion

Om du har tagit med dig konsolen från ditt hemland eller din hemregion måste du vänta tills du kommer tillbaka innan du kan ladda ned innehållet. Om du har flyttat till ett nytt land eller en ny region måste du ändra Xbox Live-kontots region.