Felet 80151907 visas när du försöker logga in på ditt konto på Xbox 360

Följande felkod visas när du försöker logga in på din profil på Xbox 360-konsolen:

80151907

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-08-23T09:58:15.7021565+00:00

Lösning 2: Försök igen senare

Felet kan vara övergående och bero på din nätverksanslutning. Vänta ett tag och försök igen senare.

Lösning 3: Testa anslutningens hastighet

Följ anvisningarna i Lösning på låga prestanda i Xbox 360 för att ta reda på varför systemet känns trögt.